top of page

Onze visie

In Prizma campus VTI zetten we sterk in op creativiteit en professionaliteit op elk vlak. We geloven dat we de leerwinst en de zin in levenslang leren stimuleren door in te zetten op de ervaringsgerichte leerweg.

 

Met uniek STEM-onderwijs laten we elke leerling zijn talenten verder ontdekken en ontwikkelen. We streven ernaar dat onze leerlingen de regie nemen over hun eigen leerproces en hiervoor hun verantwoordelijkheid opnemen.

 

We hebben respect voor de kwaliteiten en de eigenheid van elke leerling.

 

We willen onze leerlingen omringen met warme en waakzame zorg. Vanuit een sterke verbinding in zorg én begrenzing willen we met leerlingen, ouders en personeel een gemeenschap vormen, waar we respect en vertrouwen hoog in het vaandel dragen.

 

Met een open blik op de omgeving en op de wereld durven wij beginnen waar anderen ophouden. Wij stimuleren betrokkenheid, engagement en actieve participatie in duurzame partnerschappen binnen de school, in de nabije regio én in Europa.

 

We willen onze leerlingen opleiden tot sterke, professionele technische denkers en uitstekende vakmensen en hen maximaal kansen bieden om te groeien tot bewuste, authentieke en sociaalvaardige volwassenen.

bottom of page