Onze leerlingen

Leerling in de krant! 

Heb je haar gespot?

Bieke Servaege, leerling in de afdeling Bouwtechnieken deed haar verhaal.

Klik op de foto en lees het volledige artikel.

bieke.png

press to zoom

press to zoom

Describe your image

press to zoom
1/10

BARCELONA

Na een vlotte reis zijn de leerlingen van 6HT en 6BT goed aangekomen in Barcelona. Deze avond hebben we al wat genoten van de gotische wijk. Vele groeten van ons allen.

 

De tweede dag was Gaudi onder ons. De leerlingen ervaarden hoe geniaal Gaudi wel was. Ze waren onder de indruk. Parc Güell, Sagrada Familia en Palau Güell zijn drie pareltjes ontworpen door Gaudi.

De derde dag tikte onze stappenteller aardig aan. Met de metro spoorden we eerst naar Plaça d'Espanya. De twee venitiaanse torens waren de ingang van de wereldtentoonstelling van 1929. Ook hier vond ook de openingsceremonie plaats van de Olympische spelen van 1992. We brachten ook een bezoek aan de oude arena. Ten slotte maakten we nogmaals kennis met Gaudí. Casa Mila of La Pedrara was het laatste ontwerp van Gaudí vooraleer hij zich volledig toespitste op Sagrada Familia.

Donderdag 30 september: vandaag werden we ondergedompeld in de surrealistische wereld van Miro. Vervolgens maakten we een fietstocht doorheen Barcelona. Rond 16u werden we verwacht in Camp Nou. Een hoogtepunt voor vele leerlingen .

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/15

ZLIN

Ook van onze leerlingen die op uitwisseling zijn in Zlin, Tsjechië kregen we het nieuws dat ze het goed stellen en ondertussen Praag hebben ontdekt.

Describe your image

press to zoom

Describe your image

press to zoom

press to zoom
1/12